Boss Makelaardij B.V.

Professionaliteit en gedrevenheid

Dat zijn een aantal van onze kwaliteiten

Contact

Boss makelaardij

 

Wij zijn Eltjo Bosselaar en Winnie Koster en hebben een makelaarskantoor met vestigingen in Alkmaar en Heerhugowaard met als werkgebied Alkmaar, Heerhugowaard en omgeving. Ons kantoor is gevestigd op de Thomas à Kempislaan 46 in Alkmaar. Ons kantoor is aangesloten bij de branchevereniging “VBO makelaar”. VBO Makelaar is de branchevereniging voor vakbekwame en betrouwbare makelaars en taxateurs in onroerende zaken.

 

We hebben de laatste jaren veel ervaring opgedaan als makelaar via een groot landelijke makelaarskantoor en hierbij zijn we tot de conclusie gekomen dat het beter kan, anders, meer betrokken maar zonder verlies aan kwaliteit.

 

Beter door betaalbare tarieven, beter door snellere koop en verkoop voor betere prijzen, beter door mee te denken met de klant, betrokken te zijn en maatwerk te leveren.  Kortom, de klant staat centraal bij ons.

 

De makelaar met persoonlijke aandacht

 

BOSS makelaardij onderscheidt zich van andere makelaars door onze persoonlijke aandacht, onze creativiteit en onze betrokkenheid. Daarnaast zijn wij ook nog betaalbaar zonder aan kwaliteit in te leveren.

  

Grote makelaarskantoren zijn vaak slecht te bereiken en u wisselt nog wel eens van contactpersoon. Bossmakelaardij is zeer goed te bereiken ook buiten kantooruren. We hebben bewezen dat we uw woning op professionele wijze presenteren. Boss is niet alleen voordeliger omdat de service zo hoog is ook slagen wij er vaak in uw woning sneller en voor een hogere prijs te verkopen.

 

Bij een makelaar – zoals BOSS – bent u geen nummer en krijgt u maatwerk.

Een makelaar die met u meedenkt,  die een tevreden klant wil.

Een makelaar die dezelfde faciliteiten biedt als de grote makelaarskantoren maar dan met een persoonlijke benadering. U bent geen nummer..

 

In uw belang

 

Vraag een offerte aan
Hoofdvestiging

Thomas à Kempislaan 46
1813 LH Alkmaar