Begeleiding bij verkoop van uw woning

Wij helpen u vakkundig met alle stappen van het verkoopproces

Contact

Verkoopbegeleiding

Voor de verkoop van uw huis is het belangrijk dat uw huis snel verkoopt, voor de juiste verkoopprijs, dat u een goed gevoel heeft bij de verkooptransactie, de presentatie van de woning en dat u vertrouwen heeft in uw verkoopmakelaar.”

 

Hier komen wij om de hoek kijken. U vindt bij ons een persoonlijk betrokken verkoopmakelaar. Een enthousiaste professional die u begrijpt, actief handelt en met u meedenkt. U kunt er op vertrouwen dat wij onze professionaliteit, marketing en passie volledig voor u in zullen zetten.

 

Om uw huis zo goed mogelijk te verkopen nemen we eerst samen met u de belangrijkste factoren door. Dat kan een goede verkoopprijs zijn, maar ook uw emotionele binding met woning, de unieke kenmerken van het te verkopen huis, staat van onderhoud, kopers- of verkopersmarkt, tijdsdruk, trends van dit moment, de manier waarop we uw huis in de markt gaan zetten en vele andere zaken. Verkoopaspecten waar we allemaal aan moet denken voordat u uw huis te koop zet tegen een marktconforme prijs en op de meest gunstige manier. Het doel is om uw huis zo goed mogelijk te verkopen.

 

Wij bespreken al deze factoren en komen samen met u tot een plan van aanpak welke voldoet aan al uw wensen en waarin wij onze professionaliteit kunnen laten zien. Dit wordt de basis voor een succesvol verkooptraject.

 

Tijdens het hele verkooptraject krijgt u 100% verkoopbegeleiding die nodig is om de woning zo goed mogelijk te verkopen. U kunt met een gerust hart de promotie, de werving van potentiële kopers en de bezichtigingen aan onze deskundige verkoopmakelaar over laten. Als geen ander kunnen wij potentiële kopers duidelijk maken hoe bijzonder uw huis is. Laten inzien wat uw huis nu zo aantrekkelijk maakt en waarom de vraagprijs gerechtvaardigd is. Daarna gaan we voor u onderhandelen en bedingen voor u de beste verkoopprijs. De verkoopmakelaar zal bij verkoop de koopovereenkomst opstellen en hij zal u begeleiden naar de notaris. Pas als het huis definitief verkocht is, heffen we samen een glas om terug te kijken op een succesvolle verkoop van uw woning.

 

GRATIS WAARDEBEPALING

U kunt bij ons altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen om te kijken of u een goed gevoel krijgt bij ons verkoopbeleid en onze verkoopmakelaar. Zodat we vol vertrouwen kunnen werken aan een duurzame relatie en een doeltreffend verkooptraject. Deze eerste kennismaking is gratis, net zoals een waardebepaling van de vraagprijs en mogelijke opbrengst.

 

Contact
Hoofdvestiging

Thomas à Kempislaan 46
1813 LH Alkmaar