A.G. Verbeekstraat 13

In de populaire en gezellige Burgemeesterbuurt vindt u deze heerlijke, moderne woning. Wanneer u binnen loopt dan vallen de unieke jaren ’30 details op, zoals de erker aan de voorzijde en de openslaande deuren aan de achterzijde, maar vooral ook de keurige afwerking in deze woning. Door de openslaande tuindeuren is er een heerlijke lichte woonkamer ontstaan. In de tuin vindt u een heerlijke veranda, waarin u tot in de late uurtjes buiten kunt zitten. De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt met speeltuinen en basisscholen in de directe omgeving. De Burgemeesterbuurt heeft alle gewenste voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen, winkels etc. op loopafstand. De plek is gewild bij velen door de ligging nabij het stadscentrum met leuke winkels, restaurants, theater en bioscoop om de hoek. Auto forenzen bereiken binnen een paar minuten, zowel de A7 als de A8 waarmee de Amsterdamse Ring A10 met het complete Rijkssnelwegennet aan je voeten ligt. Heeft u interesse? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging ook mogelijk in het weekend.

Indeling

Via de entree bereikt u de hal met meterkast, toilet en toegang naar de eerste woonkamer. Vervolgens komt u in de ruime en lichte woonkamer. Aan de voorzijde vindt u de zithoek en aan de achterzijde vindt u de nette keuken met diverse inbouw apparatuur. Via de openslaande tuindeuren komt u in de heerlijke tuin met veranda.

Eerste verdieping

De 1e verdieping heeft een overloop die toegang verleent tot tweede ruime slaapkamers welke voorzien zijn van een keurige laminaatvloer. De keurige badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafelmeubel. Tevens vindt u op deze verdieping de trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping

De tweede verdieping bevat een ruime slaapkamer en een separate ruimte voor wasmachine, droger en CV ketel. Achter de knieschotten vindt u voldoende bergruimte.

Details

Bouwjaar: 1935 Woonoppervlakte: 100m² Perceeloppervlakte: 105m² Inhoud: 306m³ - Ruime woonkamer - Openslaande tuindeuren - Nabij stadscentrum - heerlijke tuin - 3 slaapkamers De fundering is onderzocht en valt in categorie I (binnen 25 jaar zijn er geen maatregelen nodig na onderzoek in 2001). Tevens wordt de woning gemonitord en zijn de meest recente meetgegevens positief! Funderingsrapport en meetgegevens zijn uiteraard aanwezig.