Alpert van Metzhof 2

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke tussenwoning met 2 zeer royale slaapkamers en een zonnige achtertuin in een rustige en kindvriendelijke woonwijk, dan is dit jouw woning. Deze voormalige 4 kamer woning heeft de mogelijkheid tot een dakopbouw en heeft een balkon aan de achterzijde. Op 5 minuten vindt u het winkelcentrum Osdorpplein met diverse supermarkten en winkels. Tevens vindt u in de buurt scholen, kinderdagverblijven en een zwembad. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is zeer goed. Op loopafstand zijn er de tram en bus verbindingen naar NS station Lelylaan en het centrum van Amsterdam. Met de auto zijn de uitvalswegen A4, A9 en A10 gemakkelijk te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving

Indeling

Via de entree bereikt u de hal met garderobe, toegang tot de inpandige berging en toegang tot de woonkamer. Als u de woonkamer inloopt vindt u hier direct het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Aan de voorzijde vindt u de nette hoekkeuken, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde vindt u een royale woonkamer. Via de schuifpui komt u in de achtertuin, welke op het zuiden is gelegen.

Eerste verdieping

De 1e verdieping heeft een overloop die toegang verleent tot twee zeer royale slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde waren oorspronkelijk 2 slaapkamers en dit is zeer eenvoudig in de oude situatie te herstellen. Via de slaapkamer aan de achterzijde kom je op het balkon. De slaapkamer aan de voorzijde geeft toegang tot de inloopkast. Op deze verdieping vindt u ook de moderne badkamer, welke is voorzien van douche, toilet en wastafel.

Details

Kenmerken: Bouwjaar: 1956 Perceeloppervlakte: 79m² Woonoppervlakte: 82m² Inpandige bergruimte 6,4 m2 Inhoud: 288m³ -Ruime woonkamer -Nabij winkels -Volledig dubbelglas -3 royale slaapkamers -Achtertuin De woning staat op erfpacht en is afgekocht tot 30-4-2030. De canon bedraagt €76 per jaar en moet betaald worden in half jaarlijkse termijnen.