Alpert van Metzhof 7

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke tussenwoning met zonnige achtertuin in een rustige en kindvriendelijke woonwijk, dan is dit jouw woning. Deze 4 kamer woning heeft de mogelijkheid tot een dakopbouw en heeft een balkon aan de achterzijde. Op 5 minuten vindt u het winkelcentrum Osdorpplein met diverse supermarkten en winkels. Tevens vindt u in de buurt scholen, kinderdagverblijven en een zwembad. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is zeer goed. Op loopafstand zijn er de tram en bus verbindingen naar NS station Lelylaan en het centrum van Amsterdam. Met de auto zijn de uitvalswegen A4, A9 en A10 gemakkelijk te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving

Indeling

Via de entree bereikt u de hal met garderobe, toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping en toilet, toegang tot de keuken en toegang tot de woonkamer. Aan de voorzijde er vindt u de keuken en aan de achterzijde de woonkamer. Via de achterdeur komt u in de zonnige en keurig aangelegde achtertuin.

Eerste verdieping

De 1e verdieping heeft een overloop die toegang verleent tot drie royale slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot het balkon.

Details

Kenmerken: Bouwjaar: 1956 Perceeloppervlakte: 89m² Woonoppervlakte: 88m² Inhoud: 288m³ -Ruime woonkamer -Nabij winkels -Volledig dubbelglas -3 royale slaapkamers -Achtertuin De woning staat op erfpacht en is afgekocht tot 30-4-2030. De canon bedraagt €111,17 per jaar en moet betaald worden in half jaarlijkse termijnen.