Boss Makelaardij B.V.

Baansingel 70

In een ruim opgezette en kindvriendelijke wijk nabij de gezellige binnenstad van Alkmaar ligt dit royale 4 kamer appartement gelegen op de eerste en tweede verdieping van dit appartementen complex. De woning is verdeeld over 2 verdiepingen. Beneden vindt u de woonkamer en keuken en op de eerste verdieping vindt u 4 slaapkamers en een badkamer. Het balkon is gunstig gelegen op het zuidwesten. Aan de voorzijde heeft u uitzicht over de Baansingel. Langs de Baansingel met zijn woonboten loopt u zo naar de gezellige binnenstad van Alkmaar, met winkels, cafés en restaurantjes. De woning is gelegen op 5 minuten lopen van de binnenstad, stadspark “Oosterhout” en in de buurt zijn diverse voorzieningen zoals winkels, scholen en OV. Tevens ben je zo op de uitvalswegen van Alkmaar. Bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging van deze fijne woning.

Indeling

U komt binnen via een afgesloten centrale entree met aan de voorzijde de brievenbussen en de bel. De entree geeft toegang tot 2 bovenwoningen. Hierna komt u in de centrale hal met de trap naar het appartement.

Eerste verdieping

Boven aangekomen komt u via de entree in een ruime hal met toilet, trap naar de eerste verdieping en toegang naar de woonkamer. Aan de voorzijde vindt u een ruime woonkamer met frans balkon. Vanaf hier heeft u een fantastisch uitzicht over het water van de Baansingel. Aan de achterzijde vindt u de nette keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Tevens vindt u aan de achterzijde de toegang tot het zonnige balkon.

Tweede verdieping

Op de eerste verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers, een nette badkamer, welke is voorzien van bad met douche, toilet en wastafelmeubel. Tevens vindt u op deze verdieping een separate ruimte met wasmachine.

Details

Bijzonderheden Bouwjaar: 2001 Woonoppervlakte: 102m² Inhoud: 352m³ Gebouwgebonden buitenruimten: 8m2 -Nette keuken -Ruime woonkamer -Balkon op het Zuidwesten -4 Slaapkamers -Nabij binnenstad