Boonacker 23

Op een centraal gelegen locatie in een kindvriendelijke buurt vindt u deze heerlijke ruime en goed onderhouden woning. De woning is gunstig gelegen en parkeren is ook geen probleem. Dit kan gewoon op eigen terrein. Aan de achterzijde vindt u een grote tuin welke op het zuidwesten is gelegen, vanwaar u tot laat van de zon kunt genieten. De woning heeft een royale woonkamer, doordat de keuken en de bijkeuken in de aanbouw aan de achterzijde zitten, 3 zeer ruime slaapkamers en een ruime badkamer De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt met speeltuinen en basisscholen in de directe omgeving. Tevens is er een supermarkt en OV in buurt.. Deze woning is meer dan de moeite van een bezichtiging waard, vanwege de verassende ruime indeling en lichtinval. Heeft u interesse? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging.

Indeling

Via de entree bereikt u de hal met meterkast, toilet en toegang tot de woonkamer. Vervolgens komt u in de ruime woonkamer. De lichte en tuingerichte woonkamer is voorzien van een mooie laminaatvloer. Aan de voorzijde vindt u eethoek en aan de achterzijde is de mooie ruime zithoek. De trap naar de eerste verdieping vindt u achter de extra deur in de woonkamer. In de uitbouw vindt u een ruime keuken, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Achter de keuken vindt u een grote bijkeuken, met wasmachine en droger aansluiting en voldoende bergruimte. Vervolgens komt u in de tuin, welke op het zonnige zuidwesten is gelegen.

Eerste verdieping

De 1e verdieping heeft een overloop die toegang verleent tot 2 ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde waren oorspronkelijk 2 kamers en uiteraard is dit weer in ere te herstellen. Tevens vindt u op deze verdieping de badkamer welke is voorzien van douche, toilet en wastafel en u vindt op de overloop de trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping vindt u nog een zeer ruime slaapkamer. Achter de knieschotten vindt u voldoende bergruimte. Op de voorzolder vindt u de technische ruimte met voldoende bergruimte.

Details

Kenmerken: Bouwjaar: 1992 Perceeloppervlakte: 171m² Woonoppervlakte: 125m² Inhoud: 435m³ - Zeer ruime woonkamer - veel raampartijen - Gunstig gelegen - 3 slaapkamer - Grote tuin op zuidwesten