Boss Makelaardij B.V.

Ecuplein 11

Te huur: keurig appartement met parkeerplaats gelegen in Amsterdam Nieuw West. Het appartement is gelegen in een kindvriendelijke buurt en ligt dicht bij uitvalswegen en nabij het winkelcentrum “De Dukaat” met een grote supermarkt en diverse winkels. Tevens zijn basisscholen op loopafstand en is er een openbaar vervoer in de buurt waardoor je binnen een half uur in het centrum van Amsterdam bent. Binnen 10 minuten sta je op NS station Lelylaan met een snelle verbinding naar Schiphol en andere steden in Nederland. Ook ligt de flat ligt op fietsafstand van de Sloterplas en het Amsterdamse Bos.

Indeling

U komt binnen via de gemeenschappelijke entree met brievenbussen. De lift brengt u naar de 2de verdieping waar het appartement zich bevindt.

Tweede verdieping

Via de ruime hal loopt u rechtdoor de woonkamer in. In de woonkamer bevindt zich de open keuken welke is voorzien van inbouwapparatuur. Via een deur in de woonkamer bereikt u het ruime balkon vanwaar u fantastisch uitzicht hebt. Vanaf waar u binnenkomt in de hal heeft u aan de linkerkant allereerst de inpandige berging waar ook de aansluiting van de wasmachine zit. Hier zit ook de mechanische ventilatie en de stadsverwarming. Naast de berging zit het toilet. Achterin de hal bevindt zich de ruime badkamer. Deze is eenvoudig van opzet. De 2 slaapkamers bevinden zich aan de rechterzijde van de hal. De grootste grenst aan het balkon welke via een deur te bereiken is. De iets kleinere slaapkamer en grenst ook aan het balkon.

Details

Het appartement heeft een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. De parkeergarage is uitsluitend voor bewoners toegankelijk en is beveiligd. huurprijs: € 1.800,00 euro per maand Aanvaarding: In overleg Bijzonderheden: • Inzage inkomensgegevens • Borg 1,5 maand huur