Elfde Wijk 40-A R51

Dit bungalowpark is zeer rustig gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal. Het is een prachtige omgeving welke zich uitstekend leent voor wandelingen en fietstochten in de aangrenzende bossen en landerijen. Geniet hier van de natuurlijke rust of de ontspanningsmogelijkheid van de natuurvijver met helder bronwater en zandstrand. Deze onder architectuur gebouwde bungalow is geheel vrijstaand en in de bossen gelegen. U loopt vanaf het terras zo het bos in. U kunt tegen betaling gebruik maken van de volgende faciliteiten van de camping: bowling, overdekt binnenbad voor kinderen (speelbad), tennisbaan, restaurant, bar, snackbar, droger, fietsverhuur, gebruik van de speeltuin en het grote buiten vijverbad.

Indeling

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 4 personen. De bungalow bestaat uit een woonkamer, twee slaapkamers, badkamer, keuken en een terras. De woonkamer is comfortabel ingericht met een open haard voor de koude wintermaanden. De bungalow beschikt natuurlijk ook over een CV. De open keuken grenst aan de woonkamer en is voorzien van 4 pits kookstel, een koelkast met vriesvak, vaatwasser en combi-oven. De woning beschikt over 2 slaapkamers. In beide slaapkamers past een tweepersoons bed of twee enkele bedden. De badkamer heeft een wastafel, douche en toilet. De bungalow ligt in een bosrijk park. Er is een tuin van 500 m² aanwezig en een eigen parkeerplaats bij de bungalow.

Details

Van Overijssel wordt altijd gezegd dat het Nederland in het klein is. In het noordwesten een waterrijk veengebied. In het westen een vlak agrarisch landschap en in het zuiden (Twente) glooiende heuvels en veel riviertjes. In de ‘Kop van Overijssel’ is vooral de waterrecreatie een belangrijke trekpleister en vormen de natuurreservaten een prachtige plaats voor wandelaars en kanoërs. Het park is gelegen aan goed verharde fietsroutes en is het onder ideale omstandigheden mogelijk om het prachtige Vecht- en het Reestdal op de fiets te bekijken. Direct aan het park is de van Dedem fietsroute gelegen en op 4 km afstand ligt de Reestdalroute. Deze prachtige fietsroutes zijn tekenend voor de omgeving. De gemoedelijke sfeer die het landschap en de omgeving uitstralen zijn kenmerkend voor deze streek. Maar ook kent deze omgeving een ruime keus aan attractieparken: attractiepark slagharen op 4 km, avonturenpark Hellendoorn op 20 km, Noorderdierenpark Emmen op 20 km of Walibi World op 50 km afstand. Musea en tuinen zijn er in de directe omgeving ook te vinden: tuinen van Mien Ruys op 4 km, vijvertuinen van Ada Hofman op 10 km, tinnen figuren museum op 10 km. Ecodrome op 30 km of het Anton Pieck museum in Hattum op 45 km afstand. Maar ook mooie kastelen en landgoederen zijn in onze directe omgeving te vinden zoals Kasteel Rechteren en Kasteel Eerde. Kenmerken: Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlakte: 490m² Woonoppervlakte: 58m² Inhoud: 170m³ U mag dit chalet alleen recreatief bewonen, permanente bewoning is niet toegestaan dus u kunt zich hier niet inschrijven in de gemeente.