Fluitekruidweg 4

In de populaire en gezellige wijk Kogerveld vindt u deze heerlijke woning. De wijk kenmerkt zich door het vele groen en in de buurt wonen veel jonge gezinnen. De woning zelf beschikt over een ruime woonkamer met separate keuken en boven vindt u 3 slaapkamers en een badkamer. De kleinste kamer aan de achterzijde wordt momenteel gebruikt als kastenkamer en u vindt hier de toegang naar het balkon aan de achterzijde. De ruime achtertuin is gelegen op het zonnige zuidoosten. De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt met speeltuinen en basisscholen in de directe omgeving. De wijk Kogerveld heeft alle gewenste voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen en winkels op loopafstand. De plek is gewild bij velen door de ligging nabij het stadscentrum met leuke winkels, restaurants, theater en bioscoop om de hoek. Auto forenzen bereiken binnen een paar minuten, zowel de A7 als de A8 waarmee de Amsterdamse Ring A10 met het complete Rijkssnelwegennet aan je voeten ligt. Heeft u interesse? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging.

Indeling

Via de entree bereikt u de hal met meterkast, toilet en toegang naar de keuken met toegang tot de achtertuin. Vervolgens komt u in de ruime en lichte woonkamer. Aan de voorzijde vindt u de zithoek welke is voorzien van een heerlijke openhaard en aan de achterzijde is ruimte voor een grote eettafel. De achtertuin is op het zonnige zuidoosten gelegen en heeft een achterom en ruime berging.

Eerste verdieping

De 1e verdieping heeft een overloop die toegang verleent tot drie slaapkamers welke voorzien zijn van een keurige laminaatvloer. De badkamer is voorzien van douche en wastafelmeubel. De kleinste kamer aan de achterzijde geeft toegang tot het balkon welke op het zuidoosten is gelegen. Hier vindt u ook de CV ketel en wasmachine en droger aansluiting.

Details

Bouwjaar: 1966 Woonoppervlakte: 76m² Perceeloppervlakte: 174m² Inhoud: 250m³ - Ruime woonkamer - Nabij stadscentrum - heerlijke tuin - 3 slaapkamers