Galjoenstraat 1

Op een fantastische locatie, gelegen op een steenworp afstand van Winkelcentrum de Mare vindt u deze lichte eengezinswoning van architect Abe Bonnema in de Alkmaarse wijk Houtwaard. Deze woning is gelegen op een woonerf. Verschillende speeltuintjes en de smalle straatjes zijn zo aangelegd dat je niet harder dan 20 km kan. Hierdoor is de wijk zeer kindvriendelijk. Maar ondanks dat de wijk zeer kindvriendelijk is, is de woning ook geschikt als levensloopbestendige woning, aangezien de woning een badkamer en slaapkamer op de begane grond heeft. Parkeren kan onder de carport op eigen terrein. Dit mooie stukje Alkmaar kenmerkt zich door het vele groen, de kindvriendelijke omgeving en de gunstige ligging ten opzichte van allerlei voorzieningen en uitvalswegen. Tevens is de woning gelegen nabij een winkelcentrum met supermarkt en diverse winkels en is de woning gelegen in de buurt van OV. Deze woning is zeker de moeite van een bezichtiging waard. Heeft u interesse in de woning? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging van deze fijne woning.

Indeling

Via de entree bereikt u de hal met meterkast, toilet, badkamer en toegang tot de woonkamer.. Vervolgens komt u in de tuingerichte woonkamer welke is voorzien van een keurige laminaat vloer. Door de vele raampartijen en hoge plafonds krijgt u een heel ruimtelijk gevoel als u in de woonkamer staat. Via de deur aan de voorzijde komt u in de slaapkamer op de begane grond. Aan de rechterkant van de woonkamer vindt u de eenvoudige keuken en de toegang tot de bijkeuken. Via de opslaande tuindeuren in de woonkamer komt u in de heerlijke tuin, welke op het zuidoosten is gelegen. Via de trap in de woonkamer komt u op de eerste verdieping.

Eerste verdieping

De 1e verdieping heeft een overloop die toegang verleent tot een tweede slaapkamer en een technische ruimte. Achter de knieschotten vindt u voldoende ruimte om uw spullen op te bergen. De royale overloop geeft nog de mogelijkheid tot een extra slaapkamer.

Details

Bouwjaar: 1979 Perceeloppervlakte: 154m² Woonoppervlakte: 91m² Inhoud: 281m³ Ruime woonkamer Nabij voorzieningen Veel parkeergelegenheid Hoge plafonds Levensloopbestendig door slaapkamer en badkamer op begane grond Parkeren op eigen terrein