Boss Makelaardij B.V.

Heliotroop 5

Zoekt u een royale tussenwoning met 4 slaapkamers en garage in de populaire edelstenenwijk in Heerhugowaard? Dan is dit de woning voor u. U heeft wel twee rechter handen nodig want de woning dient van binnen en buiten aangepakt te worden. Wat vooral opvalt aan de woning is de ruimte. De woning is voorzien van een ruime woonkamer, royale badkamer en een flinke achtertuin. Deze woning is gelegen in een kindvriendelijk hofje en een rustige buurt. Parkeren is ook geen probleem, dat kan op eigen terrein of overdekt in de garage. Deze woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt met speeltuinen, een park en basisscholen in de directe omgeving. Tevens is de woning gelegen op fietsafstand van winkelcentrum Middenwaard en in de buurt van OV. Deze woning is zeker de moeite van een bezichtiging waard. Heeft u interesse in de woning? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging van deze fijne woning.

Indeling

Via de entree bereikt u de hal met toegang tot de woonkamer, garage, toilet en de trap naar de bovenverdieping. In de woonkamer vindt u aan de voorzijde de open hoek keuken. Aan de achterzijde vindt u de zithoek met daarachter de openslaande deuren naar de achtertuin, welke gelegen is op het zuidwesten met een berging. De ruime garage biedt voldoende bergmogelijkheid, maar het is ook mogelijk hier uw auto te parkeren. Naast de garage vindt u ook een mogelijkheid om uw auto te parkeren.

Eerste verdieping

De 1e verdieping heeft een overloop die toegang verleent tot 3 ruime slaapkamers. De badkamer is voorzien van douche, toilet, badkuip en badkamer meubel. Tevens vindt u op deze verdieping de trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping

De 2e verdieping verleent toegang tot 1 ruime slaapkamer en de overloop.

Details

Bouwjaar: 1979 Perceeloppervlakte: 168m² Woonoppervlakte: 121m² Externe bergruimte: 7m2 Inhoud: 374m³ • Ruime badkamer • Rustige buurt • 4 Ruime slaapkamers • Royale achtertuin • Kunststof achter pui • Grote woonkamer • Parkeren op eigen terrein • Ruime slaapkamers