Henrick de Keijserplein 13

Op een rustige plek in de bruisend pijp vindt u dit keurig afgewerkte 2 kamer (split level) appartement gelegen op de begane grond met terras op het noord oosten De woning is gelegen aan een gezellig plein én is een van de bekendste straten van de Pijp! Het Sarphatipark, de bekende Albert Cuyp markt en de vele straatjes met leuke winkeltjes zijn om de hoek. Op loopafstand vind je diverse leuke bars en restaurants. Vanuit de Pijp ben je in no time in het Centrum, je fietst zo via Oud-Zuid naar het Vondelpark of je vaart via de Amstel af naar de weilanden richting Ouderkerk aan de Amstel. De ligging ten opzichte van het OV is uitstekend. De noord zuid lijn ligt op 500 meter afstand. Er zijn diverse verbindingen naar het Centraal Station en Station Amstel. Via de uitvalswegen S110, S112 ben je zo op de Ring A10. Heeft u interesse in de woning? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging van deze fijne woning, Dit kan ook ’s avonds of in het weekend.

Indeling

De woning beschikt over een eigen entree op de begane grond. Vanuit de hal met meterkast zijn alle vertrekken te bereiken. Vanuit de hal komt u in de woonkeuken welke lager is gelegen dan de overige vertrekken. Officieel was dit een werkruimte voor bijvoorbeeld kantoor of salon aan huis. De huidige bewoner heeft deze ruimte bij de woning betrokken en hier de keuken geplaatst. De woonkeuken heeft door de Balustrade een open karakter. Via de trap komt u in bij de overige vertrekken. rechts vindt u de woonkamer welke zeer ruim lijkt doordat de keuken aan de voorzijde is geplaatst. Er bestaat hier de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren. Via de woonkamer komt u op het royale terras. Doordat er niet direct woningen zijn geplaatst aan de achterzijde heeft u een mooi uitzicht van het terras. Aan de linkerzijde vindt u de toegang tot het toilet, de badkamer en de slaapkamer, welke door de grote raampartijen lekker licht lijkt. Ook de slaapkamer heeft toegang tot het terras. Bij de woning hoort ook nog een inpandige berging.

Details

Bouwjaar: 2005 Woonoppervlakte: 94m² Berging: 4,5m² Inhoud: 283m³ - Logische indeling - Fantastische ligging - Heerlijk terras - Ruime woonkamer