Boss Makelaardij B.V.

Herenweg 45

Bent u opzoek naar een unieke en uitgebouwde woning in het prachtige Oudorp? Dan bent u hier aan het juiste adres! Deze woning is voorzien van 3 delen met elk een eigen badkamer, keuken en slaapkamer(s). Deze woning biedt de perfecte mogelijk tot een B&B of eventuele gedeelde woning en kan volledig naar smaak gemaakt worden. Tevens is de woning geschikt voor bijvoorbeeld kantoor aan huis. Wel dient de woning wat gerenoveerd of gemoderniseerd te worden. Deze woning is aangelegen aan een rustige weg met supermarkten, sportverenigingen en scholen in de directe omgeving. Tevens is de woning gelegen nabij de uitvalsweg N242 waardoor u zo in het centrum van Alkmaar, Amsterdam en Haarlem bent. Mocht u interesse hebben in deze ruime woning? Twijfel dan niet en vraag meteen een bezichtiging aan. Wij zien u graag!

Indeling

Via de entree vindt u de toegang tot woonhuis deel I en deel II. U komt binnen in de keuken van het eerste woonhuis. In de keuken vindt u een aansluiting voor de wasmachine. Vanaf de keuken kunt u naar de woonkamer en de hal met de trap naar de slaapkamers van het eerste woonhuis en de badkamer, die voorzien is van een douche en toilet. Door de keuken komt u in de woonkamer van het het eerste woonhuis. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en door de vele ramen heeft u een mooi lichtinval. Deel II De entree geeft ook toegang tot het tweede woonhuis. Als u door de hal naar achteren loopt, komt u in de woonkamer met keuken, aansluiting voor de wasmachine, trap naar boven en toegang tot de badkamer. Deel III Via de achterzijde van de woning komt u in de woonkamer van deel III, deze is voorzien van keuken, trap naar boven en toegang tot de badkamer. Tevens vindt u onder de trap de aansluiting voor de wasmachine.

Eerste verdieping

verdieping deel I Via de trap komt u op de overloop die toegang verleent tot 2 slaapkamers. Deel II Via de trap komt u in de slaapkamer met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed. Ook kunt u vanaf hier naar het ruime dakterras. Deel III Via de trap komt u in de slaapkamer met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed. Ook kunt u vanaf hier naar het ruime dakterras.

Details

Bijzonderheden Bouwjaar: 1901 Perceeloppervlakte: 212m2 Woonoppervlakte: 134m2 Externe bergruimte: 0m2 Inhoud: 340m3 • Ruime unieke woning • Volledig naar smaak te maken • 4 slaapkamers • Royale achtertuin aan het westen • 3 woonkamers • Ruime uitbouw • Mogelijkheid tot B&B