Boss Makelaardij B.V.

Hornstraat 2

Bent u op zoek naar een ruime, levensloopbestendige woning op een fantastische locatie in de populaire wijk de Oostertocht? Kom dan snel kijken in deze verassende en goed verzorgde woning. De woning heeft een zeer gunstige ligging en is gelegen aan een autovrij hofje. In het hofje bevind zich een leuke speeltuin voor de kinderen. De woning beschikt over een ruime en lichte woonkamer, een nette keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond en een slaapkamer met veel bergruimte op de eerste verdieping. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten. De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt met speeltuinen en basisscholen in de directe omgeving. Tevens is er een supermarkt en OV in de buurt. De randweg is zeer gemakkelijk bereikbaar. Deze woning is meer dan de moeite van een bezichtiging waard, vanwege de verassende ruime indeling en lichtinval. Heeft u interesse? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging.

Indeling

Via de entree bereikt u de hal met meterkast, toilet, trapopgang naar de eerste verdieping, toegang tot de badkamer en toegang tot de woonkamer. Vervolgens komt u in de ruime woonkamer. Aan de achterzijde vindt u de keuken, welke is voorzien van diverse inbouw apparatuur. Via de hal komt u ook in de nette badkamer, welke is voorzien van douche, wasbak en wasmachine aansluiting. Via de keuken of via de badkamer komt u in de slaapkamer op de begane grond, welke aan de achterzijde is gelegen.

Eerste verdieping

De 1e verdieping heeft een royale overloop die toegang verleent tot 1 zeer ruime slaapkamer. Achter de slaapkamer, vindt u een bergruimte van maar liefst 4 meter diep. Indien u een dakkapel op de achterzijde plaatst, kunt u hier nog een tweede slaapkamer maken.

Details

Bouwjaar: 1997 Perceeloppervlakte: 152m² Woonoppervlakte: 101m² Inhoud: 330m³ - Nog jonge woning - ruime woonkamer - levensloopbestendig - Zeer goed geïsoleerd - Slaapkamer en badkamer op de begane grond