Hovenierstraat 35

Bent u op zoek naar een sfeervolle, ruime en betaalbare woning in een rustige, kindvriendelijke buurt? Dan heeft u die nu gevonden. De woning is zeer centraal gelegen nabij diverse voorzieningen. In de directe vindt u winkelcentrum de Mare en met de fiets bent u zo in de binnenstad. Beneden vindt u een mooie lichte woonkamer met toegang tot de keurig aangelegde achtertuin. Boven vindt u 4 royale slaapkamers. Op de woning liggen nog 6 zonnepanelen. Deze woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt met speeltuinen en basisscholen in de directe omgeving. Het winkelcentrum “de Mare” ligt in de directe omgeving. Tevens is de woning gelegen in de buurt van OV. Deze woning is zeker de moeite van een bezichtiging waard. Heeft u interesse in de woning? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging van deze fijne woning.

Indeling

Via de entree bereikt u de hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. Vervolgens komt u in de ruime woonkamer welke is voorzien van een mooie laminaatvloer. Aan de voorzijde vindt u een ruime keuken en aan de achterzijde vindt u de royale woonkamer. De achterdeur geeft toegang tot de zonnige en keurige aangelegde achtertuin.

Eerste verdieping

De 1e verdieping heeft een overloop die toegang verleent tot 3 ruime slaapkamers. De keurige badkamer is voorzien van een douche, wc en wastafel. Tevens vindt u op deze verdieping de trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping vindt u nog een ruime slaapkamer. Achter de knieschotten vindt u voldoende bergruimte.

Details

Kenmerken: Bouwjaar: 1981 Perceeloppervlakte: 107m² Woonoppervlakte: 102m² Inhoud: 310m³ • Royale woonkamer • Ruime keuken • 4 slaapkamers • Nabij winkelcentrum • Kindvriendelijke wijk