Kerkbrink 23

Investeerders opgelet: Dit is een uniek object welke verhuurd wordt opgeleverd. Interesse in de woning en nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op. Midden in centrum van Groet vindt u dit vrijstaande huis met carport en vrijstaande gastenverblijf op een royaal perceel. De woning is fantastisch gesitueerd, met op loopafstand de duinen. Twee kilometer verder (10 minuten fietsen) en je bent in Hargen aan Zee, Schoorl aan Zee of Camperduin om lekker naar het strand te gaan. Het duingebied bij Groet en Schoorl zijn de hoogste en breedste duinen van Nederland. Het duingebied is de ‘achtertuin’ van deze woning. De woning beschikt over een uitbouw van 24m2 met daarin een slaapkamer en badkamer. Hierdoor heeft deze woning enorm veel mogelijkheden. Boven vindt u nog 2 ruime slaapkamers en een badkamer. Achter in de tuin vindt u een gastenverblijf van ruim 33m2. Beneden vindt u een woonkamer, keuken en badkamer en boven vindt u een slaapkamer. Het gastenverblijf is dus zelfstandig te bewonen.

Indeling

Via de entree bereikt u de hal met garderobe, meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, toilet, en toegang tot de woonkamer. Aan de voorzijde vindt u de zithoek en aan de achterzijde de royale keuken. Via de woonkamer komt u in de aanbouw met slaapkamer en badkamer. Via de bijkeuken aan de achterzijde komt u in de zonnige achtertuin met berging en gastenverblijf. Aan de voorzijde vindt u de carport en nog een berging.

Eerste verdieping

De 1e verdieping heeft een royale overloop die toegang verleent tot twee ruime slaapkamers en de badkamer met ligbad, separate douche toilet en badmeubel. Tevens vindt u op de overloop en in de achterste slaapkamer de toegang tot de zolder, welke nog zeer royaal is.

Details

Gastenverblijf: Beneden vindt u de woonkamer. Aan de voorzijde vindt u de zithoek welke lekker licht is door de erker. Aan de achterzijde vindt u de badkamer, welke een douche, toilet en wasbak bevat. Via de trap komt u op de vide. Door het dakkapel is hier nog een mooie slaapkamer ontstaan. Kenmerken: Bouwjaar: 1980 Perceeloppervlakte: 490m² Woonoppervlakte: 117m² Inhoud: 419m³ Gastenverblijf: 33m2 -ruime woonkamer -nabij de duinen -eigen oprit -garage -royale tuin -veel woonoppervlakte -unieke locatie -lease zonnepanelen