Pruimenboomplein 70

Alleen al voor het uitzicht zou u dit appartement moeten komen bezichtigen. Vanuit het appartement heeft u een fantastisch uitzicht over de duinen van IJmuiden. In deze gewilde nieuwbouwwijk gelegen in het centrum van IJmuiden vindt u dit super onderhouden 3 kamer appartement welke is gelegen op de vijfde woonlaag van dit appartementencomplex en beschikt over een ruime woonkamer en een zonnig inpandig balkon. Bij de woning hoort een privé parkeerplaats en een fietsenberging met oplaadpunten in het souterrain en een gezamenlijke fietsenberging op de begane grond. Deze woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt nabij het centrum van IJmuiden met speeltuinen en basisscholen in de directe omgeving. Tevens is er een supermarkt en OV in buurt. Deze woning is zeker de moeite van een bezichtiging waard, dus wees er snel bij. Heeft u interesse in de woning? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging van deze fijne woning, Dit kan ook ’s avonds of in het weekend.

Indeling

Complex: Op de begane grond treft u de entree met bellentableau, brievenbussen alsmede de lift en het afgesloten trappenhuis. Ook vindt u hier de toegang tot de 2 fietsenbergingen. In het souterrain vindt u de parkeerplaats en de fietsenberging voor elektrische fietsen. De Vereniging van Eigenaren is goed georganiseerd en heeft een positief eigen vermogen. De servicekosten voor dit appartement bedragen op dit moment €129,- maand.

Details

Bijzonderheden: Bouwjaar: 2012 Woonoppervlakte: 85m² Inhoud: 281m³ - Zeer complete keuken - Nette badkamer - Kant en klare woning - Kindvriendelijke buurt - Schitterend uitzicht - Ruime woonkamer - Inpandig balkon