Rhijnvis Feithstraat 15

In het gewilde en opkomende Rotterdam West bieden wij u deze ruime en licht maisonnette woning aan. De woning is gelegen op de eerste en tweede verdieping van het appartementen complex. Het appartement heeft een zeer royale woonkamer, een groot dakterras en 4 ruime slaapkamers. Tevens beschikt de woning over een inpandige berging, welke vanuit de woning en van buiten is te bereiken. De woning is gelegen in op een leuke centrale locatie in Rotterdam West met alle gemakken van de grote stad. Het centrum van Rotterdam op 15 minuten fietsafstand, metro station is op loopafstand en de ligging is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A4, A13, A20), openbaar vervoer, (basis)scholen en winkels. Heeft u interesse? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging ook mogelijk in het weekend.

Indeling

Omschrijving Via de entree bereikt u de hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Tevens vindt u hier de trap naar beneden waar u 2 slaapkamers vindt, een natte ruimte voor wasmachine en droger (voorheen een tweede badkamer), een toilet, CV ruimte en de toegang tot de inpandige berging. De berging is tevens van buitenaf te bereiken. Via de trap naar boven komt u in de royale woonkamer. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen. Links achter vindt u de keurige hoekkeuken. Om de keuken is een leuke sfeervolle bar gebouwd. Vervolgens komt u in een gang, die toegang geeft tot 2 slaapkamers, de badkamer en het royale dakterras.

Details

Kenmerken: Bouwjaar: 2003 Woonoppervlakte: 130m² Inhoud: 350m³ - Ruime woonkamer - Grote raampartijen - Zonnig dakterras - Gezonde VVE - Dichtbij de binnenstad - Gelegen in populaire Rotterdam west