S. F. van Ossstraat 180

Bent u op zoek naar een goed onderhouden appartement? Kom dan eens kijken bij deze woning. De woning is gelegen in Amsterdam op steenworp afstand van de Sloterplas en het Sloterpark. Op 5 minuten lopen vindt u het winkelcentrum Osdorpplein met diverse supermarkten en winkels. Tevens vindt u in de buurt scholen, kinderdagverblijven en een zwembad. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is zeer goed. Op loopafstand zijn er de tram en bus verbindingen naar NS station Lelylaan en het centrum van Amsterdam. Met de auto zijn de uitvalswegen A4, A9 en A10 gemakkelijk te bereiken. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Indeling

Via de afgesloten entree met intercomsysteem, bellentableau en toegang tot de bergingen komt u in een hal waar u kunt kiezen of u met de trap naar boven wilt of dat u de lift neemt Eenmaal aangekomen op de 7de verdieping gaat u de galerij op en betreedt u het appartement. Binnen vindt u direct aan uw linkerhand de keuken, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur en de wasmachine). Vervolgens vindt u het toilet en de keurige badkamer. Aan de rechterkant vindt u de royale woonkamer welke aangenaam licht is door de grote raampartijen.Aan de voorzijde (naast de woonkamer) vindt u de 2 slaapkamers. De slaapkamer geeft toegang tot het balkon. VERENIGING VAN EIGENAREN: Vereniging van Eigenaars is actief, er wordt jaarlijks vergaderd, er is een Meerjarenonderhoudsplan en een Huishoudelijk Reglement van toepassing. De servicekosten bedragen € 124,33 per maand en voorschot stookkosten bedraagt € 69,67 per maand. EIGENDOMSSITUATIE: Het betreft een voortdurend recht van erfpacht, eigendom van de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen 1937 zijn van toepassing. De huidige canon bedraagt € 76,23 per jaar (is fiscaal aftrekbaar) en dient in halfjaarlijkse termijnen vooruit betaald te worden. Het recht van erfpacht kan voor het eerst worden herzien per zestien februari 2037, terwijl de canon kan worden aangepast, voor het eerst op dezelfde datum.

Details

Bouwjaar: 1965 Woonoppervlakte: 64m² Berging: 4m² Inhoud: 205m³ - nette keuken - Nette badkamer - 2 Slaapkamers - Dichtbij diverse voorzieningen - Ruime woonkamer