Boss Makelaardij B.V.

Stikkelwaard 140

We hebben weer een fantastische woning in ons assortiment! Deze woning is een ruime speels ingedeelde drive-in woning. Aan ruimte is geen gebrek. De woning is van binnen en buiten keurig onderhouden en u kunt de woning zo betrekken. Beneden vindt u een slaapkamer/kantoor en het toilet. En op de eerste verdieping vindt u de keuken met toegang tot het balkon aan de voorzijde en een heerlijke zonnige woonkamer aan de achterzijde. Naast dit alles beschikt deze woning over 3 ruime slaapkamers op de tweede verdieping en een moderne badkamer. Aan de voorzijde kunt u parkeren op eigen terrein en aan de achterzijde vindt u nog een royale tuin. Deze woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt met speeltuinen en basisscholen in de directe omgeving. Tevens is de woning gelegen nabij de winkels, de binnenstad en is de woning gelegen in de buurt van OV. Deze woning is zeker de moeite van een bezichtiging waard, dus wees er snel bij. Heeft u interesse in de woning? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging van deze fijne woning,

Indeling

Via de entree bereikt u de hal met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang naar de garage, de slaapkamer/kantoor op de begane grond, het toilet en de bijkeuken met wasmachine en droger aansluiting. Via de bijkeuken komt u in de zonnige tuin welke op het zuidoosten is gelegen.

Eerste verdieping

Via de vaste trap komt u op de overloop met toegang tot de trapopgang naar de tweede verdieping. Aan de voorzijde vindt u de keurige ruime keuken, welke tevens toegang geeft tot het balkon en aan de achterzijde vindt u de woonkamer.

Tweede verdieping

Via de overloop bereikt u de 3 royale slaapkamers en de moderne badkamer, welke is voorzien van regendouche, toilet en wastafel meubel.

Details

Bouwjaar: 1974 Perceeloppervlakte: 149m² Woonoppervlakte: 121m² Inhoud: 404m³ -Speelse indeling -Kindvriendelijke straat -Nabij scholen -Nabij winkels -4 slaapkamers -Ruime woonkamer -Bijkeuken en slaapkamer op de begane grond -Moderne badkamer -Nette keuken -Woning is voor meerdere doeleinden geschikt