Thomas A Kempislaan 48

De servicekosten voor deze woning bedragen €200,- en dit is inclusief gas, elektra, water, internet en tv. Deze ruime maisonnette woning is gelegen nabij de binnenstad van Alkmaar? Dan heeft u die nu gevonden. De woning heeft een royale woonkamer, keuken met balkon, badkamer en 2 slaapkamers en is gelegen in een kindvriendelijke buurt met speeltuinen en basisscholen in de directe omgeving. Tevens zijn er supermarkten, zoals de AH en de Lidl en OV in buurt. Ook bent u binnen 5 minuten fietsen in de binnenstad en met de auto binnen 3 minuten op de A9 richting Amsterdam. Deze woning is zeker de moeite van een bezichtiging waard, dus wees er snel bij. Heeft u interesse in de woning? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging van deze fijne woning, Dit kan ook ’s avonds of in het weekend.

Indeling

Via de entree bereikt u de hal met meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping

Aan de voorzijde vindt u een royale woonkamer. Tevens vindt u op deze verdieping de keuken en de badkamer met toilet.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping vindt u nog een royale slaapkamer welke is voorzien van een dakkapel. Tevens vindt u een kleinere slaapkamer en een ruimte om spullen op te bergen. De tweede verdieping heeft een zeer royale overloop.

Details

Kenmerken: Bouwjaar: 1963 Woonoppervlakte: 97m² Inhoud: 303m³ - Ruime woonkamer - Nabij winkels - Nabij de Binnenstad - Nabij de A9