Vennewaard 114

Starters opgelet! Op een fantastische locatie vindt u deze fantastische tussenwoning. Door de gunstige prijs is dit de ultieme starterswoning. Binnen zult u nog versteld staan hoeveel ruimte u treft in deze woning. De woning is keurig afgewerkt en beschikt over een royale woonkamer, 2 slaapkamers en een nette badkamer. Bij de woning zit een heerlijke tuin welke is gelegen op het zonnige zuidwesten. De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt met speeltuinen en basisscholen in de directe omgeving. Tevens is er een supermarkt, station, diverse winkels en OV in buurt. De binnenstad ligt op 10 minuten fietsen. De ringweg is zeer gemakkelijk bereikbaar. Deze woning is meer dan de moeite van een bezichtiging waard, vanwege de verassende ruime indeling en lichtinval. Heeft u interesse? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging.

Indeling

Via de entree bereikt u de hal met meterkast en toilet. Hierna komt u in de woonkamer. De lichte en tuingerichte woonkamer is voorzien van een mooie laminaat vloer. Aan de voorzijde vindt u de moderne keuken. Aan de achterzijde vindt u de mooie lichte zithoek. Via de achterdeur komt u in de royale tuin, welke op het zuidwesten is gelegen. In de tuin vindt u een schuur waar u de nodige spullen in kunt opslaan.

Eerste verdieping

De 1e verdieping heeft een overloop die toegang verleent tot 2 slaapkamers een inloopkast en de nette badkamer welke is voorzien van toilet, wastafelmeubel en douche. De gehele eerste verdieping is voorzien van een nette laminaat vloer.

Details

Kenmerken: Bouwjaar: 1976 Perceeloppervlakte: 105m² Woonoppervlakte: 78m² Inhoud: 235m³ -Nette keuken -Keurig afgewerkt -Nette badkamer en toilet -2 slaapkamers -Tuin op het zuidwesten -Nabij voorzieningen