Boss Makelaardij B.V.

Vennewaard 374

Op een fantastische locatie met vrij uitzicht vindt u deze speelse bungalow. Ondanks dat de bungalow niet heel groot is, u nog versteld staan hoe ruim deze woning nog is. De woning is keurig afgewerkt en beschikt over een royale woonkamer, 1 slaapkamer, een nette badkamer en separaat toilet. Dit alles is uiteraard gelijkvloers, wat de woning levensloopbestendig maakt. Bij de woning zit een heerlijke royale tuin welke is gelegen op het zonnige westen. De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt met speeltuinen en basisscholen in de directe omgeving. Tevens is er een supermarkt, station, diverse winkels en OV in buurt. De binnenstad ligt op 10 minuten fietsen. De ringweg is zeer gemakkelijk bereikbaar. Deze woning is meer dan de moeite van een bezichtiging waard. Heeft u interesse? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging.

Indeling

Via de entree bereikt u de hal met meterkast en toilet. Hierna komt u in de woonkamer. De lichte en tuingerichte woonkamer is voorzien van een mooie laminaat vloer. Aan de acterzijde vindt u de moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur. Via de achterdeur komt u in de royale tuin, welke op het westen is gelegen. Aan de voorzijde vindt u de slaapkamer, vanwaar u ook de badkamer kunt bereiken. Deze is voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting.

Details

Bouwjaar: 1976 Perceeloppervlakte: 161m² Woonoppervlakte: 60m² Inhoud: 160m³ -Nette keuken -Keurig afgewerkt -Nette badkamer en toilet -1 slaapkamers -Tuin op het westen -Nabij voorzieningen