Weegbree 55

Bent u op zoek naar een sfeervolle en keurig afgewerkte woning op een fantastische locatie in een kindvriendelijke buurt? Dan heeft u die nu gevonden Op een fantastische locatie in de wijk “Land van Luna” vindt u deze heerlijke tussenwoning. Doordat de woning van een recent bouwjaar is, is de woning zeer energiezuinig. De woning beschikt over een ruime woonkamer met moderne keuken, een badkamer en 3 slaapkamers, waarvan de slaapkamer op de tweede verdieping is op te splitsen in 2 slaapkamers. . De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt met speeltuinen en basisscholen in de directe omgeving. Tevens is er een supermarkt en OV in buurt. De randweg is zeer gemakkelijk bereikbaar. Deze woning is meer dan de moeite van een bezichtiging waard, vanwege de verassende ruime indeling en lichtinval. Heeft u interesse? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging ook mogelijk in het weekend.

Indeling

Via de entree bereikt u de hal met meterkast, toilet en toegang naar de woonkamer. Vervolgens komt u in de woonkamer. Aan de voorzijde vindt u de schuifpui, welke toegang geven tot de zonnige tuin. Links achterin vindt u de moderne keuken, welke is voorzien van inbouwapparatuur en een kasten wand. De woonkamer en hal zijn voorzien van vloerverwarming. Rechts achterin vindt u de trap naar de eerste verdieping

Eerste verdieping

Via de trap komt u op een overloop welke toegang geeft tot 2 slaapkamers, de badkamer en een aparte ruimte voor wasmachine en droger. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. Tevens vindt u op de overloop de trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping vindt u nog een derde zeer royale slaapkamer. Deze ruimte leent zich prima om in 2 slaapkamers gesplitst te worden, indien een extra kamer gewenst is.

Details

Kenmerken: Bouwjaar: 2014 Perceeloppervlakte: 91m² Woonoppervlakte: 110m² Inhoud: 385m³ Overige inpandige ruimten 5m² -Nog jonge woning -Ruime woonkamer -Goed geïsoleerd -Zonnige tuin -3 slaapkamers -Moderne keuken -Vloerverwarming begane grond -3 zonnepanelen